La Marina presenta la seva candidata per a Sants-Montjuïc

El grup de Barcelona En Comú La Marina-Zona Franca va presentar el passat 4 de març a la seva candidata per a consellera de districte de Sants-Montjuïc, amb la possibilitat de formar part de la llista que es presentarà a les pròximes eleccions municipals.

Els ciutadans i ciutadanes necessitem i mereixem una representació real, pròxima i coneixedora de les singularitats i mancances existents als nostres barris.

Esther Perez Sorribas, veïna de La Marina i implicada activament amb els moviments més reivindicatius del barri es postula com una de les millors portaveus que podem tenir, sense por per assolir el repte de lluitar per la millora del nostre espai i reforçant la veu i representació de tots i totes al districte.

L’acte va ser presentat per l’Aldo Reverte a l’Ateneu L’Engranatge, amb la presència de veïns i veïnes de La Marina i d’altres barris de Sants-Montjuïc, i amb informació addicional del procés de primàries que s’obrirà a tothom des del dia 7 de març fins al 12.
En aquest procés es podrà votar al conseller o consellera de cada districte de la ciutat, al cap de llista de Barcelona En comú per a l’alcaldia i les mesures que formaran part del programa electoral.

QUÈ ÉS i QUÈ FA UN/A CONSELLER/A DE DISTRICTE? :

Descarregat aquest PDF: PrimàriesBcnEnComú


I PER PARTICIPAR EN LES PRIMÀRIES PODEU CONSULTAR AQUEST ENLLAÇ:

Manual de inscripción para el proceso de primarias

IMG-20150304-WA0003IMG-20150304-WA0000IMG-20150304-WA0001

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*